Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Welkom bij het bureau dat zorgt voor een goed besteed marketing budget en commercieel succes gebaseerd op slimme strategische stappen. Wij nemen het risico voor ondernemers uit de weg door de succesvolle formule van RealLife Concepts toe te passen. Gebruikmakend van ons eigen team en netwerk van specialisten uit verschillende industriën, gaan we met een internationale blik en lokale kennis aan het werk.

REALLIFE CONCEPTS BRAND & BUSINESS DEVELOPERS FORMULE VOOR SUCCES
Ontwikkelt merken en concepten door creatieve & commerciële richting te bieden aan ondernemers en zet daarmee ideeën om in zakelijk succes.

MANAGEN, ONTWIKKELEN EN POSITIONEREN VAN IDEEEN, CONCEPTEN EN MERKEN
Resultaat georienteerde creatieve strategische ondernemers en marketing communicatie specialisten

BETROKKEN PARTIJEN OP EEN LIJN
Inclusief een venture team met expertise in het betreffende onderwerp


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INZETTEN VAN ONZE CREATIVE BUSINESS INFRASTRUCTUUR
Door de leiding te nemen in het creatief proces maken we het verschil dat zorgt voor een succesvol idee, concept of merk.

Strategische communicatie • identiteit strategie, positionering en boodschap tekstschrijven voor marketing, pers, sales en web PR en media aanpak • social media strategie en activatie

Visuele communicatie • design • multimedia web

Marketing en salesmiddelen • campagnes
advertenties • internet marketing • direct 
marketing • strategische merkevenementen

Investeringen en business development
verkoop, distributienetwerk en awareness
strategie

   

RealLife Concepts Nederland is verbonden aan RealLife Concepts, sinds 2006 jaar gevestigd in Kaapstad (Zuid-Afrika). Onder leiding van Nederlandse ondernemers biedt de studio business development en concept- en merkontwikkeling gerelateerd werk van Europese kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven. Outsourcing zorgt niet alleen voor scherpe tarieven, maar ook voor een frisse kijk op zaken – klanten profiteren hiervan. Diverse Nederlandse en Zuid-Afrikaanse A-merken behoren tot de klanten.
Onze ondernemersvisie delen we graag met onze klanten.

- marketingcommunicatie gericht op het behalen van commerciële doelstellingen
- creatief en strategisch hoog niveau
- klantgericht, betrouwbaar en transparant

Het bureau in Zuid-Afrika wordt geleid door Jordi de Looff en Willemijn Jumelet. Hun motivatie komt voort uit de passie voor Afrika, als het continent van de groei door middel van entrepreneurship. Sinds 2012 wordt RealLife Concepts Nederland gerund door ondernemer en marketeer Lisette Joziasse. Samen creëren we een sterke focus op de Nederlandse markt. Versnelde groei ontstaat door te werken met de juiste strategische partners, door de aankoop in 2010 van Graphic Shop en opening van een hub in Kampala, Oeganda. Vanuit dit kantoor wordt de Oost-Afrikaanse markt bewerkt.

 

 

PARTNERS REALLIFE CONCEPTS

Lisette Joziasse na 12 jaar marketingervaring in het bedrijfsleven koos ze voor het ondernemerschap en past haar kennis toe in het begeleiden van bedrijven in marketing en communicatiestrategie. Vanuit haar ervaring aan de klantzijde, waar ze werkte met diverse strategische en operationele marketingbureaus, weet ze wat van belang is in de samenwerking met een bureau voor het behalen van het optimale resultaat. Deze sterke punten herkende ze in de filosofie van RealLife Concepts.

Marianne van den Hoek-Huybregts Met jaren ervaring in de bedrijfsmarketing bij Heineken en Zeelandia (de Europese leider in brood- en banket producten) in haar broekzak en als echtgenote en dochter van een boer, brengt Marianne een onderscheidend kennisgebied over. Marianne is ook gecontracteerd door het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken als bruggenbouwer voor agro entrepreneurs, om toegankelijkheid tot financiering en innovatieve verandering te waarborgen. Haar passie is concreet, zo ook haar Nyenrode MBA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munich RE
”We were impressed by RealLife Concepts’ quick and thorough grasp of our business-to-business relationship building challenges, as well as our company’s culture and values. They were able to propose innovative, highly concrete and realizable methods of getting the key message across in an effective and memorable manner. On a scale of 1 - 10, easily 12.”
Nico Conradie - Member of Executive Management Life, Munich RE

Cape Town Tourism
”RealLife Concepts can take pride in the fact that through their pioneering role, The Netherlands was the first country that Cape Town Tourism had a strategic approach laid out for.”
Mariette Du Toit - Helmbold - CEO Cape Town Tourism

Amstel
”RealLife Concepts’ fresh thinking, great ideas, knowledge of the events and activation market has provided us with good ideas. Hereby we would like to acknowledge their teams’ commitment, passion and time spent on adding to make Amstel the most preferred brand in South Africa among the niche market called Shakers.”
Jan-Willem van Wensem - Marketing Manager Amstel / Brandhouse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze gepatenteerde EntrepreNurture Methode bewijst het steeds weer: het is de moeite waard om stappen in de juiste volgorde te nemen. Het is een controle- en ontwikkelingsmodel tegelijk, dat resulteert in meetbaar succes. Met vertrouwen kunnen wij zeggen dat de klanten die bereid waren te investeren in het volgen van de RealLife Concepts EntrepreNurture Methode, daarmee succesvol waren en vaak nog steeds zijn.

 

 

 

de RealLife Concepts EntrepreNurture Methode is onderdeel van het officiële programma van Cape Town World Design Capital 2014. Dit zijn exceptionele projecten die door hun omvang en impact een bijdrage vormen aan het vervullen van de visie van World Design Capital 2014.